Vážení zákaznící e-shopu Země panenek,

 

mj. pro plnění nařízení Evropské unie ohledně tzv. GDPR vás musíme seznámit s následujícím:

 

Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

A nyní vám již přejeme příjemný nákup...

V detailu zboží kromě katalogových fotek pro vás postupně fotím reálné fotografie.





DOPORUČUJI: VŠE PRO PATCHWORK

https://www.patchwork-studio.cz






Recenze
HODNOCENÍ HEUREKA OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Děkuji vám za pozitivní hodnocení na Heureka Ověřeno zákazníky. Vaše recenze pomáhají v rozhodování novým zákazníkům a mně ve zlepšování nabídky.


V závěru objednávky se vám zobrazí instrukce, co ponechat NEZAŠKRTNUTÉ, aby nařízení GDPR bylo splněno a vy jste se mohli průzkumu také zúčastnit a příležitostně dostávat novinky o panenkách.

 

Recenze si můžete přečíst na následujícm odkazu:

https://obchody.heureka.cz/zemepanenek-cz/recenze/

 

Nebo přímo zde na mých stránkách:

Přidáno: 13.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Miluji obchod Země panenek, nakupuji jak pro sebe, tak i dárky pro děti. Krásné panenky pro děti nebo sběratelské, rychlé dodání, objednání, pokud nejsou na skladě. Super komunikace s paní majitelkou.
Pravidelně sleduji novinky a toto je můj několikátý obchod. Rozhodně nebude poslední. Mohu jen doporučit

Pro:

Přehledné stránky, kvalitní panenky od vynikajících výrobců, rychlé dodání, perfektní domluva a milé jednání paní Gabriely, na prodej panenky obtížně sehnatelné v ČR.

 

Přidáno: 12.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Ráda doporučuji, vše na jedničku :-)

Pro:

dobrá komunikace, foto na požádání dané panenky, rychlé doručení

 

Přidáno: 11.01.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vřele obchod doporučuji, ochotné a rychlé dodání. Panenka je moc krásná a mám velkou radost. Ještě jednou děkuji Jana Kovandová

 

 

Přidáno: 31.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlé odeslání, kvalitní zboží, dobrá komunikace.

Pro:

Okamžité odeslání
Ochotná a milá komunikace
Panenky nádherné, jako na fotech.

 

Přidáno: 30.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstřícnost, prijemna komunikace, spolehlivé vyřešení a dodání. Určitě budu zase nakupovat ! Skvělý výběr!

 

Přidáno: 28.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Perfektni komunikace,celkove vybornej pristup,ochota a rychle dodani!

 

Přidáno: 27.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Paní Becková je moc ochotná paní. Narychlo jsme zpytlíkovaly obchod před Vánocemi. Jsem moc spokojená. Nanynka přišla v pořádku, vypadá v reálu jako na obrázku. Mám moc velkou radost. Děkuji Vám

 

 

Přidáno: 25.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vše Ok, vřele DOPORUČUJI !

 

 

Přidáno: 25.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlost

 

Přidáno: 25.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Z nákupu v tomto eshopu jsem naprosto nadšená! Zboží jsem byla vyzvednout osobně na pobočce. Majitelka je úžasná paní, má přehled a je vidět, že tuto práci dělá s opravdovou láskou. Zákazníkovi se opravdu věnuje. Velmi oceňuji osobní přístup a zájem, skutečnou snahu najít produkt co nejvíce odpovídající představám, otevřená komunikace - vyberte si, co se Vám líbí, pokud nenajdeme nic vhodného, nevadí. Zákazník není tlačen k nákupu, naopak má dostatek času na rozmyšlenou. Navíc máte i možnost vybrat si zboží z katalogu a nechat si ho objednat.

Kvalitní panenku jsem kupovala poprvé a hodně jsem váhala kterou. Bylo super, že na pobočce jsou k dispozici i panenky jen "na hraní", které je možné vzít do ruky, můžete si prohlédnout, jak vypadá bez oblečení, jak se pohybují klouby atd. Když si vyberete, dostanete novou, v originálním neporušeném obalu - a to si ještě můžete vybrat z několika kusů tu, která se Vám líbí nejvíc - to zcela jistě uspokojí i ty největší perfekcionistky. Prodejní místo je čisté, krabice i zboží v perfektním stavu. Kvalitní panenky v krabicích, tak, jak to bývalo za časů mého dětství, nádhera. Nákup zde byl pro mě úžasný zážitek a ráda si ho znovu zopakuji!

Pro:

naprosto luxusní zákaznický servis - osobní přístup, nákup je opravdový zážitek
nabídka velmi kvalitních produktů
férové ceny
osobní odběr v Praze na pobočce - velmi milá paní majitelka (prodávající)
dobrá dostupnost pobočky v Praze cestou MHD
výborná komunikace - zpracování objednávky ještě týž den

 

Přidáno: 25.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byla jsem maximálně spokojená.Objednávka byla před Vánocemi vyřízena velmi rychle.Panenka- princezna udělala velkou radost vnučce í mně.

 

 

Přidáno: 22.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Mám suprové zkušenosti s obchodem,rychlé dodání,komunikace s paní Gábinkou skvělá :-)

 

 

Přidáno: 19.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Vstřícné a seriózní jednání
Obchod v příjemné lokalitě
Čisté a milé prostředí

 

Přidáno: 14.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Obchod proběhl rychle a vše bylo v pořádku.

 

Přidáno: 13.12.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nádherné panenky. Ve skutečnosti opravdu jako na fotce. Paní velice příjemná, ochotná.