Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

V detailu zboží kromě katalogových fotek pro vás postupně fotím reálné fotografie.





DOPORUČUJI: VŠE PRO PATCHWORK

https://www.patchwork-studio.cz






Recenze
HODNOCENÍ HEUREKA OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY

Děkuji vám za pozitivní hodnocení na Heureka Ověřeno zákazníky. Vaše recenze pomáhají v rozhodování novým zákazníkům a mně ve zlepšování nabídky.

Zde jsou poslední recence ze stránky https://obchody.heureka.cz/zemepanenek-cz/recenze/

 

Přidáno: 19.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

výběr nedostupného a kvalitního zboží z domova

 

Přidáno: 18.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Všem mohu jen a jen doporučit.

Pro:

- velký výběr
- rychlé dodání
- super komunikace
- krásné panenky, které nejsou běžně v obchodech

 

Přidáno: 14.11.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé jednání

 

Přidáno: 12.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Perfektní komunikace a poskytnutí rady po e-mailu, včetně doplňujících fotek, moc mi to pomohlo se zorientovat a rozhodnout mezi spoustou krásných panenek. Děkuji.

 

Přidáno: 11.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vstřícný a rychlý nákup!

 

 

Přidáno: 09.11.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Je prima, že je tento obchod, který má panenky, které se jinde nedostanou.

 

 

Přidáno: 08.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Bezproblémový obchod, krásné panenky

 

 

Přidáno: 06.11.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Mile jednani, panenky prijdou obratem, nakoupila jsem jiz vickrat a rada.

 

 

Přidáno: 26.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Osobní jednání je výborné. Paní, která obchod vede je velice ochotná a vstřícná. Vyborná zkušenost.

 

 

Přidáno: 24.10.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Můj první nákup, vše v pořádku

 

 

Přidáno: 21.10.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Moc ochotna pani,ktera mi s vyberem pomohla.Spokojenost.Rychle doruceni

Pro:

Moc ochotna pani,ktera mi s vyberem pomohla.Spokojenost.Rychle doruceni

 

Přidáno: 19.10.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporučuji, vedle široké nabídky kvalitních panenek, je to i přiznivá cena, která umožňuje vybrat si podle zájmu.

Pro:

Skvělá nabídka kvelitních panenek, velmi příznivé ceny, možnost osobního vyzvednutí.

Proti:

Nevím o žádné.

 

Přidáno: 04.10.2018

Ověřený zákazník

  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velmi doporučuju, osobní přístup, výborná domluva.

 

 

Přidáno: 26.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvělý obchod pro milovníky panenek, možnost koupit panenky, které nejsou v nabídce kamenných obchodů, příjemná komunikace a okamžité odeslání zboží. Do obchodu se budu ráda vracet

 

 

Přidáno: 21.09.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Opravdu krásné pananky, jinde v ČR téměř nedostupné
Při koupi dvou panenek poštovné zdarma